Podzimní menu v Botanique Bistro & Bar

Podzimní menu v Botanique Bistro & Bar

Přijďte si užít nezapomenutelnou chuť podzimu do Botanique Bistro & Bar

Vychutnejte si sezonní menu s krémovou bramborovou polévkou, Copou di Parma s kozím sýrem a červenou řepou, a na výběr mezi uzeným kachním prsem s dýňovým pyré nebo trhaným telecím na omáčce z červeného vína. Na závěr sladká tečka – smetanová panna cotta se skořicí, glazovanými švestkami a kandovanou dýní.

Přijďte si užít nezapomenutelnou chuť podzimu!

POLÉVKA

Bramborový krém, pošírované vejce, zelenina brunoise 

(1,3,7,9) VG

95

 

PŘEDKRM

Sušená parmská krkovice, kozí sýr, červená řepa, chlebový chips, listy salátů

(1,7,12)

150

 

HLAVNÍ CHOD

Zauzené kachní prso, rizoto, dýňové pyré, klíčky hrášku

(7,12) GF

330

 

nebo

 

Trhané telecí na omáčce z červeného vína, bramborová kaše, kaštany, pečená zelenina

(7,9) GF

330

 

DEZERT

Smetanová pana cotta, skořice, glazované švestky, kandovaná dýně

(7) GF, VG

130