Podzimní menu v Botanique Bistro & Bar
Přijďte si užít nezapomenutelnou chuť podzimu do Botanique Bistro & Bar
Vychutnejte si sezonní menu s krémovou bramborovou polévkou, Copou di Parma s kozím sýrem a červenou řepou, a na výběr mezi uzeným kachním prsem s dýňovým pyré nebo trhaným telecím na omáčce z červeného vína. Na závěr sladká tečka – smetanová panna cotta se skořicí, glazovanými švestkami a kandovanou dýní.
Přijďte si užít nezapomenutelnou chuť podzimu!
POLÉVKA
Bramborový krém, pošírované vejce, zelenina brunoise
(1,3,7,9) VG
95
PŘEDKRM
Sušená parmská krkovice, kozí sýr, červená řepa, chlebový chips, listy salátů
(1,7,12)
150
HLAVNÍ CHOD
Zauzené kachní prso, rizoto, dýňové pyré, klíčky hrášku
(7,12) GF
330
nebo
Trhané telecí na omáčce z červeného vína, bramborová kaše, kaštany, pečená zelenina
(7,9) GF
330
DEZERT
Smetanová pana cotta, skořice, glazované švestky, kandovaná dýně
(7) GF, VG
130